fbpx

Campanii TikTok Ads

Creste-ti numarul de clienti cu ajutorul agentiei noastre.

Noi suntem o agentie de digital marketing, ce cunoaste arta si stiinta promovarii prin TikTok Ads. Apeleaza la noi pentru rentabilizarea bugetului de promovare si optimizarea costului per conversie. Transforma canalul de promovare prin TikTok Ads, intr-unul profitabil pentru afacerea ta.

1  Te ascultam        2  Propunem        3. Implementam        4 Scalam

Tipuri de campanii prin TikTok Ads

TikTok este o platforma de video scurte, care este in trend, generand un impact puternic pentru branduri, printre utilizatorii sai. TikTok permite brandurilor sa se promoveze prin diferite metode, cum ar fi:

  1. Topview
  2. Brand takeover
  3. Brand Hashtag Challenge
  4. In Feed Ads
  5. Branded Effect

Funnel-ul de vanzari prin TikTok Ads

Marketingul prin TikTok este foarte important si merita adaugat in mix-ul de marketing al afacerii tale. Nu multe platforme iti permit sa ai un impact atat de mare, crescand notorietatea produselor sau ale afacerii tale.

In functie de obiectivele pe care le ai, noi agentia AdsFinity Agency, putem configura diferite campanii, astfel incat sa atingem audienta potrivita.

Agentia noastra de publicitate pe TikTok te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si bugetele investite in promovare sa aiba un return foarte bun.

Campanii performante pe TikTok cu AdsFinity Agency

Pentru noi, success-ul se masoara prin atingerea obiectivelor si satisfactia clientilor. Generam campanii performante, si urmarim toti KPI pentru a vedea cum performeaza acestea.

 

1 Publicitate bazata pe rezultate

Masuram zilnic rezultatele si rafinam campaniile, astfel incat la final, campaniile sa fie profitabile.

 

2. Gestionarea bugetelor de marketing

Iti gestionam bugetele de marketing, ca si cum ar fi ale noastre. Astfel vom fi atenti cu fiecare leu investit, pentru ca acesta sa fie rentabil.

 

3. Analiza si Raportare

Iti raportam transparent, tot ce s-a intamplat cu campaniile executate de noi si venim proactiv cu propuneri.

ALEGEREA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU AFACEREA TA!

Haide să identificăm care sunt cele mai mari obstacole ale tale și să le dezmembrăm!
error: Content is protected !!