fbpx

Termeni si Conditii

Promovare pe zile – Se face promovare in functie de cate zile doriti dvs. Fiecare zi sau zile au un pret cu un mic discount.
Abonament 1 luna (postarii zilnice de luni – vineri). Fiecare abonament este socotit la zile lucratoare (luni – vineri). Pentru cei care aleg abonament si vor ca noi sa ii promovam si sambata postariile sunt GRATIS si au bonus de postari

Conditiile pentru plati:

-Platiile pentru pachetele de promovare pe zi se fac la semnarea contractului de Prestarii Servicii (Colaborare). Contractele se fac de la suma de 500 ron in sus. La sumele ce depasesc 1500 ron se achita 50% la semnarea contractului si diferenta la sfarsitul contractului.
-Plata la abonamentul de o luna se achita toata suma la semnarea contractului
-Plata la abonamentul de doua luni se imparte in doua. Prima transa se achita la semnarea contractului si diferanta pana a 31-a zi de la prima plata.
-Plata la abonamentului de trei luni se achita identic cu deosebirea ca suma se imparte in trei.

Cand comandati un pachet de servicii va trebui sa ne trimiteti in email urmatoarele date:

– Textul anuntului care doriti sa apara pe site-uri sau pe grupuri de facebook
– Numarul/Numerele de telefon unde puteti fi contactat de client
– Emailul pe care doriti sa il folosim (sau cel creat de noi)
– Poza / logo
– Link site web
– Adresa firmei
– Link pagina facebook

Inscrierea se face manual,nu folosim nici un soft care sa automatizeze postarea anunturilor? Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare. Site-urile din portofoliul nostru cele mai vizitate din Romania iar grupurile de facebook au un numar foarte mare de membri. Oferim servicii profesioniste de promovare si publicitate online. Va ajutam sa castigati vizitatori de calitate, cu o rata mare de potentiali clienti. Clientilor care aleg abonamentele de doua sau trei luni le actualizam zilnic anunturile expirate.

In urma publicarii anuntului clientii nostri primesc un raport prin care pot vedea link-urile cu site-urile si grup-urile facebook unde a fost publicat anuntul dvs.

Platiile se pot face prin:
1. Plata prin PayPal
2. Plata prin Transfer Bancar
3. Plata prin REVOLUT
Se creaza un link cu suma stabilita si plata trebuie facuta obligatorie in 7 zile lucratoare de la semnarea contractului. Platile sunt mult mai rapide fata de platile in contul bancar si nu se percepe nici un fel de taxa.

Pentru cat mai multe detalii in afara de ce este pe site puteti lua legatura cu noi la sectiunea CONTACT

error: Content is protected !!