fbpx

Promovare Instagram

Continutul vizual joaca un rol important in multe domenii de activitate si din ce in ce mai multe intreprinderi se axeaza pe imagini pentru a comunica cu publicul tinta. Pentru a tine pasul aveti nevoie de o persoana dedicate care sa posteze pe conturile de socializare fotografii si clipuri care sa promovare produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Continutul vizual este prezent pe mai multe platforme insa Instagram este cea mai populara cand vine vorba de un astfel de continut.

Instagram este utilizat de peste 150 de milioane de utilizatori si va permite sa trimiteti nu numai fotografii ci si videoclipuri scurte.Potrivit Ming Jumpers, mai mult de 55 de milioane de fotografii sunt impartite pe platforma in fiecare zi, iar acest lucru reprezinta o mare sansa pentru afacerea dumneavoastra sa prospere.

Pe parcursul articolului vom evidentia beneficiile promovarii pe Instagram.

Engagement ridicat

Un studio realizat de Forrester a evidentiat faptul ca fiecare fotografie de pe Instagram genereaza un engagement de 58 de ori mai mare decat Facebook si Twitter pe follower. Pe baza acestui studiu se poate concluziona faptul ca prin postarea unui continut convingator veti putea creste engagementul pentru fiecare postare.

Rata de conversie ridicata

Anunturile de pe Instagram va ofera o rata de conversie promitatoare, in special printr-o implicare mai usoara a unui site, cum ar fi descarcarea unei resurse sau inregistrarea pentru continut/evenimente/webinar etc. Acelasi lucru este valabil si in scopuri de cumparare. Atata timp cat produsul dvs. este vizibil, puteti conduce la achizitii care sunt benefice pentru rentabilitatea investitiei.

Targetati piata tinta

Daca business-ul dvs. targeteaza generatia millennials, faceti o alegere potrivita fiind prezenti pe Instagram. In prezent persoanele prezente pe Instagram au varsta cuprinsa in 18-30 de ani, acest segment dominand. Fiind preponderen o retea de socializare cu public tanar, Instagram reprezinta un canal de promovare pe care trebuie sa il includeti in strategia de promovare a afacerii dumneavoastra.

Promovare gratuita

Nu ne referim a campanii foarte complexe, insa asta nu inseamna ca nu puteti pune fotografii si story-uri cu produsele pe care le comercializati si pe care sa reusiti sa le vindeti doar prin intermediul postarilor. Prezentati publicului tinta ce fel de produse oferiti si cu siguranta ca vor exista si persoane interesate care sa le achizitioneze.

Vizibilitate sporita

Prin includerea produselor si serviciilor dumneavoastra puteti castiga client extrem de usor. Anunturile vor fi distribuite in fluxul de postari ale utilizatorilor si vor fi prezentate astfel incat sa nu strice experienta acestora. Recomandarea noastra este sa atrageti atentia prin imagini creative si nu uitati sa includeti butoane cu actiuni pentru ca utilizatorii sa va poata contacta.

Multi-channel

Nu uitati sa includeti widgetul Instagram pe site-ul dvs. Fiti prezenti pe cat mai multe canale de promovare si targetati publicul tinta pe toate canalele astfel incat efectele campaniilor de promovare sa fie maxime.

Promovarea pe Instagram poate fi un real success pentru afacerea dumneavoastra daca este realizata intr-un mod profesionist, insa pentru ca bugetul dumneavoastra sa nu fie irosit, va recomandam sa lucrati cu profesionisti pentru ca doar asa, veti obtine maximul de rezultate cu investitii minime.

 

Pentru cat mai multe detalii in afara de ce este pe site puteti lua legatura cu noi la sectiunea CONTACT

error: Content is protected !!