Cu o experienta de peste 5 ani in marketing online operatorii nostri ofera servicii de postare anunturi de inalta calitate, la preturi accesibile.
Postarea anunturilor pe mai multe site-uri de anunturi si pe grupurile facebook pe domenii de activitate, promovare, publicitate si anunturi vor dezvolta afacerea dumneavoastra, vor reduce eforturile dumneavoastra de a cauta clienti, anunturile fiind adaugate in categoria specifica produsului sau serviciului dumneavoastra de pe site-ul de anunturi. Mai oferim pe langa ce am specificat noi mai sus si Instagram ADS, Facebook ADS , Administrare WebSite, WebSite Refresh, Creare WebSite sau Magazin online.

Ne angajam sa oferim servicii de marketing online prin publicare anunturi
- in cel mai scurt timp (maxim 24-48 de ore)
- pe siteuri de anunturi cu numar mare de vizitatori (siteurile de anunturi sunt sortate dupa Alexa si dupa Google Page Ranking)
- grupuri facebook targetate pe anunturi
Publicarea anunturilor de catre operatorii nostru umani (nu roboti) se poate urmari in timp real.

Clientii nostri vad instant situ-rile de anunturi online unde a fost postat anuntul, iar dumneavoastra ca client puteti interveni direct oricand, atat pe email cat si telefonic.
La cerere, in functie de nevoile clientilor nostri aducem solutii optime, personalizate, vom crea si alte oferte pentru vanzarea produsului sau serviciului dumneavoastra, altele decat cele existente pana in acest moment pe site.

Urmarim de la clientii nostri o colaborare de durata, bazata pe incredere si seriozitate.

Inainte de a incepe sa faceti plata va rog ca sa cititi cu mare ATENTIE Termeni si Conditii

error: Content is protected !!