fbpx

Programează o întâlnire de consultanță

Buna! Numele meu este Gabriela A.D. și sunt CEO & Managing Partner la AdsFinity Agency SRL.  Așa cum probabil va puteti/poate sti deja, sunt pasionati de online, social media și tot ce înseamnă promovarea online. Împreună cu echipa AdsFinity Agency, îți oferim servicii complete cu un mindset focusat pe rezultate concrete și creștere continuă a afacerii tale.

Facem strategii de promovarea online pentru afaceriile online! Urmarim de la clientii nostri o colaborare de durata, bazata pe incredere si seriozitate.

Creez pentru afaceriile online:

1. Postarii Facebook Grupuri,
2. Promovare pe Instagram & Facebook ADS,
3. Promovare pe TikTok ADS,
4. Ne ocupam de Administrare WebSite

Haide să identificăm care sunt cele mai mari obstacole ale tale și să le dezmembrăm! Sunt aici să te ajut! Dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți nevoie de ceva de știut, nu ezitați să mă contactați.

Te invit să folosești formularul de mai jos și să programezi o întâlnire gratuită alături de mine în care vom putea discuta despre diferite aspecte a ceea ce înseamnă perspectivele online ale afacerii tale, dar și detalii concrete și răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări pe care le ai referitoare la afacerea ta.

error: Content is protected !!