fbpx

Cu AdWords iti aducem clienti inca din prima luna

Te ajutam sa iti promovezi produsele sau serviciile la momentul potrivit, in locul potrivit. Rezultatele se vor vedea imediat.

 • Rezultate rapide. Google AdWords este o metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online, alaturi de alte masuri durabile in timp, dar care au un impact initial scazut.
 • Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale. Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta pe Google produsul sau serviciul oferit de tine. Cu Google AdWords, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.
 • Buget controlat. In orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merita sa il investesti. Acesta poate fi modificat in functie de profitabilitatea campaniei.
 • Vizibilitate mai mare. Inca din prima zi de campanie, AdWords te aduce pe primele pozitii din rezultatele Google. Imaginea companiei tale va creste in notorietate, iar brand-ul tau va fi vizibil acolo unde conteaza.
 • Targetare precisa. Reclamele tale vor fi afisate doar celor direct interesati de produsele sau serviciile tale, din zona geografica pe care o deservesti, la momentul potrivit. Fiecare campanie AdWords inseamna o targetare exacta, folosind multe criterii prin care se filtreaza caror persoane li se afiseaza reclamele. Bugetul investit de tine merge la tinta.
 • Masurabilitate. Statisticile AdWords ne spun exact ce merge si ce nu merge, astfel incat sa putem lua continuu decizii de imbunatatire a eficientei campaniilor. Ne ajuta sa investim mai bine bugetul si sa obtinem rezultate mai bune.

Cu AdWords Remarketing readucem clientii pe site

Cu AdWords Remarketing poti afisa reclame celor care au fost pe site-ul tau, in timp ce viziteaza alte site-uri. Astfel, le readuci aminte de tine si ai sansa de a-i readuce pe site si de-ai faca sa cumpere.

Vizitatorii care au avut deja un contact cu brandul tau sunt mult mai predispusi sa achizitioneze un produs sau sa completeze formularul de contact, iar tu poti obtine rezultate cu costuri mai mici.

Alternative de promovare online cu AdWords

AdWords este un produs Google care iti permite afisarea de reclame platite, direct persoanelor interesate de serviciile sau produsele tale. Tu hotarasti cine si cand o sa iti vada reclama, in functie de obiectivele tale.

AdWords Search - reclame de tip text
Apar in urma unei cautari in Google, de cele mai multe ori inaintea rezultatelor organice
AdWords Display - de tip banner sau text
Apar pe site-uri partenere Google, cu un numar mare de vizitatori unici pe zi si care vizeaza publicul tau tinta

Pregatiti pentru o campanie AdWords eficienta si aducatoare de clienti

 • Echipa dedicata. Suntem o echipa de specialisti care ne ocupam de campaniile tale. Cream strategii AdWords potrivite domeniului si site-ului tau. Analizam datele si aducem imbunatatiri permanente campaniei.
 • Specialisti certificati Google AdWords si Analytics. Cunostintele si experienta noastra sunt testate si certificate de Google. Suntem la curent cu inovatiile aduse de Google si aplicam in permanenta noi strategii pe baza acestora.
 • Orientati spre rezultate care conteaza pentru tine. Stabilim impreuna cu tine care sunt obiectivele campaniei si ne dedicam indeplinirii lor. Vom oferi solutii atat pentru imbunatatirea campaniei, cat si pentru imbunatatirea intregului site.
 • Comunicare transparenta. Realizam rapoarte lunare cu activitatile efectuate si rezultatele obtinute. In orice moment iti raspundem la intrebari sau nelamuriri legate de campaniile AdWords. Ne intalnim periodic cu tine si stabilim impreuna care sunt pasii urmatori.
Vrei rezultate rapide pentru site-ul tau?

Completam cu serviciile necesare

Campaniile AdWords bune necesita materiale de calitate, integrari si imbunatatiri ale site-ului. Le facem cu echipa proprie de designeri si programatori.

Intrucat suntem o agentie cu servicii complementare, ne ocupam pentru tine si de:

 • Designul bannerelor si materialelor vizuale necesare campaniilor – cu designer intern
 • Proiectarea, designul si implementarea de landing pages absolut necesare unor campanii AdWords
 • Integrarea tuturor scripturilor necesare urmaririi rezultatelor – Google Tag Manager, Google Analytics, de urmarire conversii si de remarketing
 • Integrarea cu sisteme CRM si de marketing automation – astfel incat sa ai o imagine completa a clientilor potentiali adusi de campanii
 • Scrierea si imbunatatirea de texte din site-ul tau, astfel incat sa fie mai eficiente in convingerea clientilor potentiali

Vrei rezultate durabile si rapide? Combinam cele mai eficiente metode de promovare online, atat pentru a te ajuta acum la cashflow, cat si pentru a-ti creste business-ul pe termen lung.

Te putem ajuta sa ai mai multi clienti si vanzari mai mari

Putem combina Google AdWords cu alte tehnici de promovare online, pentru ca rezultatele tale sa-si atinga potentialul maxim, iar tu sa nu fii nevoit sa lucrezi cu mai multe firme simultan.

Esti gata sa incepem? Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?

Contacteaza-ne pentru o discutie initiala.

error: Content is protected !!