Despre Noi

Cu o experienta de peste 3 ani in marketing online operatorii nostri ofera servicii de postare anunturi de inalta calitate, la preturi accesibile.
Postarea anunturilor pe mai multe site-uri de anunturi si pe grupurile facebook pe domenii de activitate,promovare,publicitate si anunturi vor dezvolta afacerea dumneavoastra, vor reduce eforturile dumneavoastra de a cauta clienti, anunturile fiind adaugate in categoria specifica produsului sau serviciului dumneavoastra de pe site-ul de anunturi.
Ne angajam sa oferim servicii de marketing online prin publicare anunturi
– in cel mai scurt timp (maxim 24-48 de ore)
– pe siteuri de anunturi cu numar mare de vizitatori (siteurile de anunturi sunt sortate dupa Alexa si dupa Google Page Ranking)
– grupuri facebook targetate pe anunturi
Publicarea anunturilor de catre operatorii nostru umani (nu roboti) se poate urmari in timp real.

Clientii nostri vad instant siturile de anunturi online unde a fost postat anuntul, iar dumneavoastra ca client puteti interveni direct oricand, atat pe email cat si telefonic.
La cerere, in functie de nevoile clientilor nostri aducem solutii optime, personalizate, vom crea si alte oferte pentru vanzarea produsului sau serviciului dumneavoastra, altele decat cele existente pana in acest moment pe site.
– Oferim si servici de creare Site de Prezentare,Magazin Online sau WebSite Refresh la preturi accesibile .
Urmarim de la clientii nostri o colaborare de durata, bazata pe incredere si seriozitate.

Mai jos am sa va detaliez conditiile noastre pentru promovare:
Facebook , Anunturi si Anunturi & Facebook Groupuri
Promovare pe zile – Se face promovare in functie de cate zile doriti dvs . Fiecare zi sau zile au un pret cu un mic discount.
Abonament 1 luna (postarii zilnice de luni – vineri). Fiecare abonament este socotit la zile lucratoare (luni – vineri). Pentru cei care aleg abonament si vor ca noi sa ii promovam si sambata postariile sunt GRATIS si au bonus de postari
Abonament 2 luni (postarii zilnice de luni – vineri) Fiecare abonament este socotit la zile lucratoare (luni – vineri). Pentru cei care aleg abonament si vor ca noi sa ii promovam si sambata postariile sunt GRATIS si au bonus de postari.
Abonament 3 luni (postarii zilnice de luni – vineri) Fiecare abonament este socotit la zile lucratoare (luni – vineri). Pentru cei care aleg abonament si vor ca noi sa ii promovam si sambata postariile sunt GRATIS si au bonus de postari.

Conditiile pentru plati:
Platiile pentru pachetele de promovare pe zi se fac la semnarea contractului de Prestarii Servicii (Colaborare). Contractele se fac de la suma de 300 ron in sus. La sumele ce depasesc 450 ron se achita 50% la semnarea contractului si diferenta la sfarsitul contractului.
Plata la abonamentul de o luna se achita 50% la semnarea contractului si cealalta 50% la sfarsitul contractului.
Plata la abonamentul de doua luni se imparte in doua. Prima transa se achita la semnarea contractului si diferanta pana a 31-a zi de la prima plata.
Plata la abonamentului de trei luni se achita identic cu deosebirea ca suma se imparte in trei.
Cand comandati un pachet de servicii va trebui sa ne trimiteti in email urmatoarele date:
– Textul anuntului care doriti sa apara pe site-uri sau pe grupuri de facebook
– Numarul/Numerele de telefon unde puteti fi contactat de client
– Emailul pe care doriti sa il folosim (sau cel creat de noi)
– Poza / logo
– Link site web
– Adresa firmei
– Link pagina facebook

Inscrierea se face manual,nu folosim nici un soft care sa automatizeze postarea anunturilor? Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare. Site-urile din portofoliul nostru cele mai vizitate din Romania iar grupurile de facebook au un numar foarte mare de membri. Oferim servicii profesioniste de promovare si publicitate online. Va ajutam sa castigati vizitatori de calitate, cu o rata mare de potentiali clienti. Clientilor care aleg abonamentele de doua sau trei luni le actualizam zilnic anunturile expirate.
Toti clientii primesc un raport detaliat de inscriere
Ex: http://www.imediat.ro/anunt-servicii-afaceri-echipamente-firme/contabilitate-traduceri/expert-contabil-contabilitate-completa-resurse-umane_i18736
Oferim si servici de creare Site de Prezentare,Magazin Online sau WebSite Refresh la preturi accesibile .
Pentru cat mai multe detalii in afara de ce este pe site puteti lua legatura cu noi la sectiunea CONTACT