Costurile & Preturile unei campanii SEO

Fiecare proiect SEO este evaluat individual pe baza urmatorilor factori:

Numarul de cuvinte cheie
Volumul de cautari lunare al cuvintelor cheie
Pozitia curenta a cuvintelor cheie in Google
Backlink-urile curente & autoritatea site-ului
Obiectivele clientului / Timpul limita alocat proiectului / asteptarile clientului
Dupa alegerea cu atentie a cuvintelor cheie relevante si cu volum mare de cautari, voi oferi un buget pentru proiectul tau SEO. O campanie SEO eficienta, in general porneste de la 250 € / luna si poate ajunge la 2000 € / luna in functie de numarul de cuvinte cheie. De exemplu, un site pentru o afacere locala sau orientat doar catre o nisa, bugetul necesar pentru campania SEO variaza intre 250 € – 600 € / luna, in timp ce un site cu o gama larga de produse/servicii si orientat catre multe nise, bugetul necesar variaza intre 700 € – 1500 € / luna. Brandurile nationale sau companiile mari pot cheltui cu mult peste aceste bugete intr-o campanie SEO. Valoarea initiala a bugetelor variaza in functie de cei 5 factori determinanti mentionati mai sus.

Nu exista contract pe perioada determinata pe serviciile SEO / link building. Multi clienti incep cu un buget mai mic iar pe parcurs bugetul creste pe masura ce relatia creste intre mine si client, vazand rezultatele SEO spectaculoase. Bugetul determina cate backlink-uri vor fi construite pentru site-ul clientului, cate ore se aloca research, analiza backlink-urilor concurentei si alte aspecte pentru a furniza servicii SEO eficiente. Cu cat bugetul lunar este mai mare, cantitatea si calitatea backlink-urilor vor fi mai mari, determinand astfel o urcare mai rapida a cuvintelor cheie relevante in Google. Cuvintele cheie cu un volum ridicat de cautari lunare, la fel ca si proiectele cu un numar mare de cuvinte cheie, necesita un buget lunar mai mare campaniei SEO.

Pentru serviciile de training SEO, audit SEO, consultanta SEO cat si serviciile de keyword research, tariful este de 100 € / ora.

Contacteaza-ma acum pentru a primi o oferta de pret personalizata in functie de site-ul tau.